Jobb..

Forfarande lite att göra på jobbet. Jag undrar vad som händer. Igår kändes det som det var lite mer ordrar men idag var det lika lite. Och med den erfarenheten som jag har från vårat jobb så börjar nog vår VD att försöka skicka hem folk snart. Men det finns egentligen hur mycket som helst på ett lager att göra. Fast vi verkar inte ha fått det förtroendet.

Det är väldigt stor skillnad från att ha jobbat på Ericsson. Där fick man mycket förtroende. Jag hade arbetsuppgifter som jag hade ansvar över och skötte själv. Bl.a. inventeringarna som jag rättade och fick leka lite dektetiv för att kunna lösa. Det var viktigt att saldot stämde i lager, annars var det risk för att produktionen kunde stanna om det inte fanns komponenter och annat till tillverkningen av kretskort.

Där jag jobbar nu får jag inte riktigt ut mina kunskaper som jag hade från mitt tidigare jobb. Man bara plockar ordrar och packar. Inte så värst tillfredställande efter 11 år. Men det är lika för alla där. Ingen har det förtroendet att få styra och ställa lite själv.

Som det ser ut på arbetsmaknaden idag så är det inte alltid så lätt att få något nytt jobb. Och ett nytt jobb innebär ju också att man är sist in. Idag har jag ändå ett fast jobb som betyder ganska mycket. Men vem vet jag kanske får chansen någon gång att testa något nytt.

Ha de

Kommentarer
Pernilla

Oj! Får verkligen hoppas att du får behålla jobbet. Arbetsmarknaden är inte rolig någonstans, tror jag.

/P

Skrivet 2011-03-30 kl. 21:22:41
URL: http://pernillaochpuma.blogg.se/
Malin

Javisst är det så att ett fast jobb väger tungt i dessa tider.



Försöker du ge förslag till förbättringar o arbetsuppgifter som är lämpliga att uföra medan det är lugnt? På de flesta firmor brukar det vara välkommet.



Jag kan inte direkt påstå att jag heller nyttjar all min kunskap o erfarenhet i mitt nuvarande jobb, men samtidigt slipper jag mycket av den stress jag hade tidigare.

Kram

Skrivet 2011-03-31 kl. 08:57:25
URL: http://malkins.blogg.se/
Ninni

Ja bli arbetslös är ju ingen höjdare, men vara på ett jobb och inte trivas är ingen höjdare det heller=(



Stor kram

Skrivet 2011-03-31 kl. 19:22:36
URL: http://ninni.blogg.se/
Ingrid

Det är ofta så att det antingen är för lite ELLER för mycket jobb att göra. Sällan lagom. Ansvar gör ju att man själv växer -de kanske inte riktigt vill "släppa" på det.. Finns ju alltid de som "binder ris åt egen rygg".. Kram

Skrivet 2011-04-01 kl. 10:20:43
URL: http://farmoringrids.blogg.se/
sweetmama

Hmmm låter som du inte är riktigt nöjd där du är idag. Även om fast jobb är en trygghet så har man ju rätt att ta tjänstledigt för att prova nytt jobb. Kika lite och se om det finns något annat som lockar. Det kanske är dags för ett byte efter 11 år

Skrivet 2011-04-02 kl. 18:59:50
URL: http://sweetmama.blogg.se/
Ingrid ♥

Hoppas det blir bra för dig.

Kram Ingrid

Skrivet 2011-04-02 kl. 19:12:13
URL: http://ingridspotpurri.blogg.se/
Caroline

Jag måste säga att jag till 100% diggar din sida. Tyvärr verkar jag inte kunna prenumerera på din sida via BlogLovin' och jag undrar vad jag gör för fel. Är det någon annan som också har problem med det här?

Skrivet 2011-07-13 kl. 20:59:41
URL: http://djurförsäkring.net


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0