Sonen....

Den här veckan har det varit ett riktigt aprilväder. Jag tror nog att det har regnat varje dag.

I veckan var jag på vårdcentralen med sonen. Eftersom han får ont i huvudet ibland och blir väldigt trött så vill jag gärna träffa en läkare som får ta lite prover och känna och klämma på honom. Han äter väldigt lite så jag blir lite orolig om han har brist på något. Men de prover som togs där HB, socker och ett som visar om man har någon infektion i kroppen, var OK.

Läkaren tyckte han gick på toan för sällan (var tredje dag) så hon skrev ut ett laxeringsmedel som ska göra att han går lite oftare. Men det var inte så lätt att få i honom det trots att han är 9 år. Det är som grus och smälter inte i vätska och får inte tuggas sönder. Vi försökte att blanda det med båda fil och kräm men han kämpar med det i en halv timme. Och så där kan man ju inte hålla på. Så sonen och jag bestämde istället att om han lovar att äta en frukt om dagen så struntar vi i "gruset" och hoppas på att magen blir bättre. Än så länge så har han ätit sin frukt.

Vi blev även skickade till provtagningen på lasarettet för att ta fler prover bla gluten. ( hans pappa har gluten)
Jag trodde ungen skulle tuppa av när de fyllde de små rören med blod. Han blev bara blekare och blekare. Och jag började att se mig om efter en papperskorg i fall han behövde kasta upp. Det verkar som han kommer att få det jobbigt när det gäller sprutor och blodprover i armen. (som sin far)
Svaren på proven kommer kanske i slutet av nästa vecka.

På tisdag börjar jag en forsättningskurs med min kamera. Nu kommer det att handla om bildkomposition. Spännande.

mera vågor...
Foto med tema vågor...

Helgen har bjudit på fint väder ialla fall där jag bor. Det finns dom som fick en sämre helg med snöoväder.
När jag satt och njöt i solen i lördags så var det snökaos bara 16 mil från mig.

Påskhelgen regnade och blåste bort. Vi var på Österlen hos min svärfar. Av  6 dagar var det en regnfri dag.
Mellan regnskurarna passade jag på att fota med min Canon. Och vad passar inte bättre än att fota havet och vågorna i blåsten. Stativet var det  inte tal om att föröka ställa upp för då hade det nog blåst omkull.

Det blir häftiga effekter när man fotar vågor även om det blir lite fel exponerat.

Idag kommer dottern hem från Fuerteventura. Hon har varit där med sambon och hans familj.
Första gången hon flyger. Ska bli spännande och höra hur hon haft det. Men det får jag nog vänta med tills imorgon. Hon beräknas att vara här hemma ca. kl.23.30. Då vill hon nog bara sova.

Ha de

1 April

Ett riktig aprilväder har vi haft idag. Från solsken till stora snöflingor.

Idag var vi och tittade på nyfödda lamm. Vi hade turen att få se två små komma till världen.och har hunnit att växa till sig lite


De är för söta

RSS 2.0