Vårstädning...

Synd att måndagen kom och man var tvungen att gå till jobbet. Jag hade hellre viljat vara hemma och njutit av det fina vädret. Men inte ska man klaga. Det har ju varit en fin helg med mycket sol och sommartid har vi fått.

Jag städade altanen och tog fram möblerna under pressänningen. Och så kunde man njuta av en kopp kaffe ute, äntligen. Men vad smuts det hinner att samlas under vintern. Det blev många byten av vattnet i hinken.

I söndags gick vi en liten tipspromenad i vårat område som en orienteringsklubb håller i. Sonen har en egen tipslapp och kämpar tappert med vuxenfrågorna. Vi har en liten familjetävling som går ut på att den som har mest rätt får sätta på kaffet när vi kommer hem. Och i söndags var det min tur att sätta på kaffet efter att ha fått ihop 7 rätt på tipspromenaden.Ha de
Kommentarer
Malin

Fina blommor o videkissar med härligt oskarp bakgrund!!!Visst skulle man behöva mer tid hemma nu, finns hur mycket som helst att göra o allt ser så smutsigt ut i solens sken.

Kram

Skrivet 2012-03-27 kl. 10:18:05
URL: http://malkins.blogg.se/
Camilla

Ja,vilket underbart väder vi hade i helgen.

Nu är det grått :(

Men vi får hoppas att det blir fint i helgen igen :)

Kram!

Skrivet 2012-03-28 kl. 09:34:51
URL: http://cammo69.blogspot.com
Ingrid

Fortfarande fint väder här, men lite mer blåsigt idag. har hämtat mycket kraft från skogen och naturen. finaste tiden när allt vaknar till liv.

Skrivet 2012-03-28 kl. 15:27:51
URL: http://farmoringrids.blogg.se/
marie

Visst är det härligt när man vårstädat uteplatsen och kan in njuta första årfikat där!

Härliga vårbilder du bjuder på. kram

Skrivet 2012-03-29 kl. 10:34:14
URL: http://mariekjerulf.blogg.se/
soffie

å vilket vår/sommarväder det har avrit den här veckan, hoppas nu helgen med blir solig å skön,va fina bilder du visar:) kram

Skrivet 2012-03-30 kl. 20:48:05
URL: http://soffie69.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0