Operationen klar....

Nu är det avklarat...gu så skönt!!
Jag som var orolig och nervös inför operationen av åderbråck. Jag kände mig ovanligt lugn när jag väl satt där och väntade på min tur. Det som jag tyckte var jobbigast var nog att vakna efter nakosen och försöka piggna till. Men efter två koppar te, två smörgåsar och ett glas saft så började jag så smått piggna till.
 
Det gick ju snabbt och snart var man ju hemma igen.
KL. 7.30 skulle jag var där men fick vänta till kl.9.30 innan narkosläkaren hämtade mig och började förbereda.
Operationen tog väl ca 45 minuter. Och strax efter kl. 13 så var jag på väg hem.
 
Väl hemma så var jag mest trött och törstig precis som man kan känna efter en fest. Så det blev soffläge med högt benläge resten av dagen. Men givetvis var jag uppe och rörde på mig , så att det inte blir några proppar i benet.
 
Idag känns det Ok och jag var ut på en liten promenad i regnet.
 
Ha en skön hösthelg

Här är jag igen...

Här är jag igen!
 
Jag har inte skrivit något sedan vi var på Öland. Och vad beror det på??? Bloggtorka, nej.
Jag skulle kunna skriva om mycket men har inte haft den lust pga  att jag inte mådde så bra efter semestern när det var dags att komma igång igen på jobbet.
 
Känner inte igen mig själv när oron i kroppen tar överhand. Var hemma några dagar för att komma till rätta med mig själv. Men nu några veckor har det känns ganska OK igen.
 
Nu är vardagen i full gång. Sonen har börjat i fyran och får nu klara sig själv på morgonen och när han kommer hem från skolan. Det fungerar alldeles utmärkt.
 
Själv har jag hunnit att göra ultraljud på mina åderbråck i vänster ben. Och har nu en operationstid på fredag för att avlägsna dåliga vener. Problemet är nu bara att jag har åkt på en förkylning som man inte bör ha eftersom jag ska bli nedsövd.  Hoppas det går över.
 
Och den bästa och mest överaskande nyheten, som stolt mamma, har dottern Sara tagit SM- guld i mångkamp för både F19 (flickor 19) och seniorer. Helt galet.
Hon hade siktat på att nå en medlaj i F19 men tack vare att de allra bästa mångkamps tjejerna bland seniorer inte var med så blev hon även den bästa senioren. En titel som hon får behålla tills nästa år och nästa mångkamps SM.
 
Sara i mitten
Här efter 800m blev hon Mångkamps mästarinna 2012
(är så trött att hon inte åkar att le först)
 
Hon fick förstårs uppmärksamhet i våran lokaltidning och fick även ställa upp på en intervju i P4 Östergötland i direktsändning. Nu får man hoppas på att hon får vara skadefri och kan träna vidare.
 
Ha de
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0