Semester....

Här går det undan. En semester vecka kvar av fyra.
Vi kom hem i fredags efter två veckor i Skåne. Och kan ni tänka er att det var helt datafritt i två veckor.
Inte helt frivilligt, utan det är helt omöjligt att få igång datorn i den lilla hörna som vi var (Brantevik).

Två hela soliga dagar fick vi under den perioden. Resten var blåsigt och regnigt för det mesta.
Inte en enda dag på stranden. En förmiddag var det bara 10 grader i vattnet. Det behövs några fler grader för att man ska bada. Sonen och sambon åkte till ett bassängbad vid Tobisvik camping i Simrishamn så att han fick bada.

Så Skånesemestern blev lugn med några få utflykter. Man behöver ju faktiskt inte fara omkring bara för man har semester. Men dagarna på sandstranden saknade jag förstårs.


En av utflykterna var till Smygehuk, Sveriges sydligaste udde. (sambon på bild)


Äldsta dottern vid Smygehuk.


I Brantevik har man byggt upp ett fågelbo för freden.


Här försöker sonen ta ett dopp men mer blir det inte i det kalla vattnet.
Ha en fortsatt härlig sommar


Snåljåpar...

Det har varit segt den sista tiden att gå upp och jobba. Jag har inte fått den där riktiga sommarkänslan än.
Men nu äntligen är det bara en dag kvar att jobba sen är det fyra veckors semester. Och jag hoppas verkligen att jag ska hitta den där ledighetskänslan som man brukar längta efter.

Jag förstår inte riktig vad det är med mig i år. Kanske är det så att jag är så trött och inte orkar känna efter att det faktiskt är sommar och att jag ska få vara ledig. Kom igen nu Lena! SEMESTER JIPPI!!!

Ibland kan man reta sig på småsaker utan att man egentligen behöver göra det.  Jag kan liksom aldrig förvåna mig över hur personalen behandlas på min arbetsplats.

Idag när jag gick in till kundtjänst för att hjälpa en medarbetare råkade VDns fru vara där nere. Hon gick runt och bjöd alla på kontoret på fika bröd, mitt framför näsan på mig. Mig gick hon bara förbi men bjöd den jag stod och pratade (jobbprat) med. Det är inte det att jag hemskt jättegärna ville ha fikabröd utan det handlade om sättet att behandla de anställda på företaget. Jag är ju bara en simpel lagerarbetare och det verkar som sådan rankas långt ner på listan. Varför kunde de inte bjuda oss också, fem tappra lagerarbetare, på fika bröd. Så himla dåligt.
Vi som har kämpat och slitit i veckan för att hålla rent efter oss när vi går på semester. Jag jobbade t.o.m över i tisdags.

Som sagt man blir inte rik på inkomsterna utan det är utgifterna man blir rik på.

Ha en fortsatt skön sommmar

RSS 2.0