Promenad i regn och åska

Tänk vad bra tajmat att jag tog en promenad lagom när regnet och åskan kom. Det är ju inte så himla lätt. För ena stunden lyser solen och andra stunden öppnar sig himlen.

Snart har ungarna sommarlov. Sonen har varit på många utflykter med skolan. Först Östergötland runt sen Löfstad slott och till sitt blev det Kolmårdens djurpark.

Förkylningar har vi hunnit med här hemma. Inte så att vi har varit hemma men ganska trött blir man när man drar på en förkylning. Det var några dagar som jag var lite tveksam om jag skulle hålla sonens hemma. Men han var dock ganska pigg och ingen feber men en hosta som lät förfärlig. Jag tänkte så att de ringer väl om han blir hängig. Det är svårt att veta ibland om man ska hålla dom hemma pga smittorisken. Men man kan ju lika gärna bli smittad någon annanstans.

Dottern har tävlat igen på 100 m och satt nytt pers. I och med sitt nya pers ligger hon för tillfälligt tvåa på Sverigestatistiken för flickor 19. Men säsongen har nyss börjat och det kommer att hända mycket på den statistiken under sommaren. Men vad kul det skulle vara för henne om hon fick vara där i toppen.

Nu är det fyra veckor kvar till semestern. Lite segt att jobba nu för vi har lite att göra. Känns lite oroväckande.
Och ingen info. får vi heller. Det brukar var mindre att göra så här års men inte riktigt så här lite.

Ha det skönt och vi håller tummarna för att sommaren är här nu.


I startblocken igen

Det räcker inte med att det är kallt ute, det blåser också. 2 juni, nja, det känns som 2 oktober.
Sommaren tror jag på. Stugan på Öland är nu betald. Sonen brukar fråga, hur många veckor är det nu kvar tills vi ska åka till Öland?

En som redan har tagit sig några dopp i sjön är Nellie. (tyvärr inte min hund)


Glädjen är stor hos både dotter och mor.
Idag ställde sig dottern igen i startblocken efter mer än 1,5 år. Hon har bestämt sig för att köra igen även om det fortfarande kan göra ont i foten.
En riktig urladdning blev det. Hon vann både 100 m och 200 m. Och inte nog med det hon persade i båda grenarna. Hoppas nu bara att hon kan fortsätta.

Nu får vi hoppas på en finare söndag än denna blåsiga och kykliga dag.

Ha de

RSS 2.0